RO  |  DE  |  IT

Despre noi

Stimati parteneri,


SC UP HILL SRL ofera servicii in domeniile: Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectie de cea mai buna calitate, executate de un personal autorizat si calificat, folosind echipamente si produse ce respecta in totalitate standardele, legile, reglementarile nationale si internationale impuse in domeniul deratizarii, dezinsectiei si dezinfectiei.

Prin prezenta va inaintam oferta privitoare la gama completa de servicii prestate de catre societatea noastra in domeniul Dezinfectiei, Deratizarii si Dezinsectiei, cum ar fi: combaterea eficienta a tuturor speciilor de rozatoare (soareci, sobolani, etc.) si a insectelor (ţanţari, muste, molii, gandaci, capuse, etc.) in spaţii inchise si deschise, purtatoare de boli infecţioase.

În primul rând si cel mai important, societatea noastra se adapteaza permanent la cerintele pietei. Acordam o deosebita atentie adaptabilitatii si intentiei de a urma aceasta strategie în viitor, oferind o gama de servicii ce satisfac nevoile clientilor într-un mod evoluat si competitiv, ce se aliniaza la schimbarile din tendintele pietei.

În al doilea rând, UP HILL are o organizare devotata în totalitate întelegerii nevoilor clientilor si oferind servicii cuprinzatoare înainte, în timpul si dupa prestarea de servicii de deratizare si dezinsectie. În viziunea noastra clientul reprezinta inima a tot ceea ce întreprindem. Organigrama noastra are clientul în fruntea piramidei.

Un al treilea factor ce ne face competitivi îl reprezinta flexibilitatea noastra. Acesta reprezinta atributul particular ce ne-a transformat într-o companie independenta, ajungând in mai putin de jumatate de an sa avem un portofoliu impresionant de clienti.

Stabilitatea afacerii noastre vine ca urmare a eforturilor depuse de catre specialistii nostrii in combaterea eficienta a vectorilor.

Norme de igienă la unităţile de folosinţă publică »